Uw Payroll zaken direct geregeld!

U administratie laten verzorgen door een salarisadministrateur

By admin • februari 19, 2013 • Filed in: Payroll

Uw administratie laten verzorgen door een salarisadministrateur?

Wanneer u in het bezit bent van een onderneming, dan bent u vrijwel dagelijks bezig met administratieve werkzaamheden. Er zou een grote last van uw schouders afvallen wanneer een deel van uw administratie wordt overgenomen door iemand anders. Dit is mogelijk! Hiervoor zijn er namelijk salarisadministrateuren.

Salarisadministratie uitbesteden

U kunt al uw salarisadministratie uitbesteden aan een salarisadministrateur. Deze kan voor u alle administratie op het gebied van personeelszaken beheren. Wanneer u uw salarisadministratie laat uitbesteden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Onvolledige dossiers of soms wel fout kunnen ervoor zorgen dat u boeten ontvangt bij een eventuele controle. Alles wordt dus geheel volgends de regels gedaan. Een aantal administraties die zij voor u kunnen beheren is het volgende; urenbeheer, jaar opgaven, maandelijkse loonstroken, loonaangiftes bij de belastingdienst, ziekteverzuim beheer, beheer van arbeidscontracten.

Gratis arbeidsrechtelijk advies

Naast dat een salarisadministrateur de salarisadministratie kan beheren verlenen ze vaak ook gratis arbeidsrechtelijk advies. Wanneer u uw salarisadministratie laat uitbesteden verlenen deze bedrijven vaak ook gratis arbeidsrechtelijk advies. www.salarisnederland.nl is zo een bedrijf die voor u alle salarisadministratie kan beheren en kan u daarnaast ook nog eens gratis arbeidsrechtelijk advies verlenen.
Bent u geïnteresseerd in het laten uitbesteden van uw salarisadministratie of wilt u meer informatie over de werkwijze klik hier. Bekijk de mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken en neem contact op met het bedrijf. U kunt ook eventueel een offerte op maat aanvragen met een prijzen overzicht voor uw onderneming.

 

Leave a Comment

Home | »